Очакваме БЕБЕ 👶🏻
6:50
преди 5 месеца
Отварям ВАШИТЕ ПРАТКИ 🎁
15:03
10 ШАНТАВИ факта за нас!
10:59
5 MINUTES Get Ready With Me
6:40
преди година
LIFE UPDATE: Напуснах работа!
17:43
50 факта за мен
7:07
преди 2 години
Най-голямата ми грешка...
6:18
Почисти си живота!
7:09
преди 2 години
Винаги съм го знаела!
9:51
преди 2 години
Завърнах се в Мюнхен ❤
6:39
СЕДНИ СИ НА Д-то!
5:31
преди 2 години
На парти... с хеликоптер?!
6:59
ЦЯЛА ВСЕЛЕНА
3:39
преди 3 години
Magi San Live Stream - 06.02.2017
1:00:14
преди 3 години
Маги е млад меринджей?
11:23
Разбитите мечти
6:32
преди 3 години
Коментари
Alexandra Andreeva
Alexandra Andreeva преди 13 часа
Прекрасно видео! Искам само да направя едно малко уточнение. Здравната осигуровка на жената не осигурява майчинство. Жената трябва да бъде осигурена за общо заболяване и майчинство, което е различно от здравните осигуровки. Трябва да има минимум 1 година осигурителен стаж (не здравен, а във фонд "Заболяване и майчинство".
Ralitsa Gospodinova
Ralitsa Gospodinova преди 18 часа
Благодаря за полезната информация :)
Velka. alpfa
Velka. alpfa преди 20 часа
Днес аз и една моя приятелка намерихме почти мъртво коте , но то не иска да яде...изкъпахме го и го прибрахме , но не знаем какво да правим...много е слабо и е било пребито😭💔 Какво да правим ??
Мелина Димитрова
Мелина Димитрова преди 21 час
Бебенцето е много сладко. И тате е роден на 27.12 ❤️😍😻
REN Cho
REN Cho преди 23 часа
За мен всички майки са героини, дано някога ми се случи. Браво, Маги <3
REN Cho
REN Cho преди 23 часа
разплаках се.. мечта,..прекрасни !!!
REN Cho
REN Cho преди 23 часа
Eee много се забавлявах <3 благодаря !
Nemi Beger
Nemi Beger преди ден
Маги, следя те с години, поздрави на цялото семейство, не знаех, че си имаш вече детенце💋💋💋Да сте здрави и щастливи 💕💕💕💕
**
** преди ден
За пъпа не се съмнявай. Моя майка го е дала на лаборантките в болницата да го пазят, станах лаборант. Има много съвпадения с познати хора.
**
** преди ден
Стаята на бебо 24°С оптимално.
**
** преди ден
Факт46, бабите ни са раждали на нивите докато са брали тютюн или пшеница са носели бебетата в цедилки на гърба. Сами са се справяли със готвене чистене. А ние тук се глезим. Айде моля ти се. ;)
**
** преди ден
Мене ме минаха, хахахха. Клизма се прави за изчистване на анала, за да няма изненади при силните напъни и да се инфектира бебето. Форцепса знам че е развалил толкова много бебета. Епизиотомията......мразя я. Ужасна е. Само мисълта ме стряска.
**
** преди ден
На второто раждане ще се оправиш мила. Ще станеш сама ще направиш клизмата и ще се обръснеш. Дори и ще бъдеш готова и ще шокираш мъжо си.😁😍😂
**
** преди ден
Факт, много си красива по време на клипа и след раждането.
**
** преди ден
О, Маги, на факт 28 и твоите заключения се смях. Така е, раждане може и 10 ч и повече да трае. Знам нещо. Както се ражда едно дете, такъв ще му е животът. Ако се роди за 1 ч добре, но ако се закучи ще има трудности и в живота. Айде недей да пълниш видеата с бабини деветини за ластици и т.н. Защо хората вярват на тъпи суеверия?
VERONIKA TALKS
VERONIKA TALKS преди ден
Направи клип за бабините деветини
Natalia V. - My family in Malta
Natalia V. - My family in Malta преди ден
Браво Маги. Страхотно видео! Повече жени трябва да знаят тези неща. ❤️
best friends BFF
best friends BFF преди ден
Да си призная, аз малко се посмях. Защото всичко съм го преживяла точно така както го разказваш с постоянната сънливост и раждането. И аз имам момиче
Stanimira Boshnakova
Stanimira Boshnakova преди ден
Маги, НЯМА НИЩО ОБЩО ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ С ОТПУСКА ПО МАЙЧИНСТВО! Нещо сериозно се бъркаш, а и бъркаш по този начин и твоите зрители. За да имаш право на майчинство не е от значение дали си здравно осигурена, а дали си осигурена за риск - ОЗМ за 12м. поне, другото майчинство е за 1г - социалното, когато нямаш осигурителен стаж,но и двата вида нямат общо със здравното осигуряване! Ако не сте здравно осигурена също имате право на 1 преглед и изследвания по здравна каса и 1 преглед и изследвани по Уницеф програма. Раждането в държавна болница е напълно безплатно независимо от здравния Ви статус.
Elena Dyulgerova
Elena Dyulgerova преди ден
Браво за това видео!!! Вярвам, че е полезно за всяко едно момиче (независимо от възрастта) да се информира за бременност и раждане, защото е това, което сме създадени. Щом говорим за менструация и полов живот, защо не и за това. И на всички, които го гледат и са дори под 18 - Браво! Това е много важен опит :) Благодаря ти, Маги! Все още не съм майка, но ми е много интересна тема. Целувки на теб и Дивна!
Йорданка Курдова
Йорданка Курдова преди 2 дни
Здравей Маги, много полезно видио, но искам да те попитам за една "точка", а именно наличието на домашен любимец вкъщи. Ние също сме с коте и всички не предупреждават да внимаваме. Имало шанс за зараза и т. н. Също така как се справи с стериланата среда на бебешката стая в присъствието на котето. 😊🐈🐈
Рали Х
Рали Х преди 2 дни
Страхотно видео!
Galka Ivanova
Galka Ivanova преди 2 дни
Определено ме изненада с много от фактите. Мислих че съм изчела всичко за бременността , но се оказа че не знам много неща. Видеото е много полезно, благодаря ти за него!
adreana_ivova.atanasova Atanasova
adreana_ivova.atanasova Atanasova преди 2 дни
изгледах го всички точки много полезно благодаря с интерес ги слушах!
_ eltayss_
_ eltayss_ преди 2 дни
На 18 съъм.. Раждането е много, много далеч в бъдещето за мен още, преди това искам да се изуча и да срещна все пак половинката си, но мисълта ми е.. Изгледах клипа до краяя 🙀🙀 Бременността и раждането винаги са ми били интересни, защото вероятно наистина от това по-хубаво чувство няма. Дано някой ден да сполети и мен 😍😍 Маги, благодаря за клипчето и за всичко, което правиш! Подкрепям ви, сладки родители ❣️❤️❤️
Hristina Simeonova-Evlogieva
Hristina Simeonova-Evlogieva преди 2 дни
Цял живот (27г) си суша така косата 🤷🏼‍♀️😂
Petq Petrova
Petq Petrova преди 2 дни
Супер си,родена си да говориш...😀 Много интересно беше
Let's have fun
Let's have fun преди 2 дни
Много приятен клип. Въпреки че имам още може би 2/3 години, или повече, до бременност- беше ми страшно интересно. Благодарна съм за тази информация!
Dilqna Dimova
Dilqna Dimova преди 2 дни
Здравей, прекрасна Маги, цялото това преживяване ти се е отразило много добре и тепърва ще те очакват още много радостни събития! ☺️ Относно споменатите подготвителни процедури преди самото раждане и в частност клизмата, доколкото знам се прави за по-голяма сигурност да не осереш положението 😁(буквално и преносно). Обяснявам си го и логически, примерно ако попаднат фекалии във вече разширилия се отвор може да доведат до инфекции и тн.
Александра Борисова
Александра Борисова преди 2 дни
Чакаме вече с нетърпение следващия клип
Anneli Nikova
Anneli Nikova преди 2 дни
Ставите* на таза се разхлабват... ;) Браво!!!! Изключително полезна информация, доста вярна с медицинските учебници ...нб бих казала от практиката си, че е реалността! Браво, Маги! И за косата и копчетата и близките, колкото и да съм скептична, е, явно помага! Перфектно! Честито бебче отново и бъдете щастливи, светли и споделени! <3 <3 <3
Star girl
Star girl преди 2 дни
Наплаших се
Pasha Daneva
Pasha Daneva преди 2 дни
Може ли на рецептата с елдата да сложим обикновени краставици между кисели
Danny Borissova
Danny Borissova преди 2 дни
Само да допълня - мускулите на корема се прибират сами, но ако прекалено рано почнеш да правиш упражнения (примерно коремни преси) остава диастаза. Трябва да има разстояние между мускулите на корема по-малко от 2 пръста горе долу преди каквито и да било натоварвания, тогава се смята, че няма диастаза. Епизиотомията за съжаление е нещо, което тук се прави доста, но в много страни не е така, например скоро гледах статистиката за Скандинавието, там ако не се лъжа имаше под 7-8% епизиотомии годишно, защото използват друг метод кожата да стане по-еластична - мажат паринеума с био масла или олиа по време на цялото раждане и кожата се отпуска леко, така че няма нужда да се травмира с епизиотомия :)
Dobi Langidova
Dobi Langidova преди 2 дни
И моето раждане беше горе долу като по холивудски учебник като изключа краят му (форцепс) 😁 , изтекоха ми водите , започнаха контракциите , отидох в болницата и докато оправиха документи и т.н за няколко часа родих . 😊
Iva Vasileva
Iva Vasileva преди 2 дни
Маги, останах до края макар да не съм бременна и не планирам да съм скоро. ОБАЧЕ: Това беше изключително полезно видео! 😍🙏 Реалистично, изчерпателно, информативно, добре структурирано, с любимия ни твой хумор! Радвам се, че качваш такова съдържание и ти благодаря за усилията, които си положила за него! И разбира се, много любов за теб, Дивна и Дими! ❤️
Magi San
Magi San преди 2 дни
Хехех, много мило :D
Iva Vasileva
Iva Vasileva преди 2 дни
ПС: Запазих си видеото за гледане, когато му дойде времето 😅
Даяна Петрова
Даяна Петрова преди 2 дни
Какво е стрий
nel vasileva
nel vasileva преди 2 дни
В нито една болница няма да позволят да влезнеш на опирация с лак на ноктите, нито на краката, нито на ръцете, просто защото ноктите са първия индикатор, ако нещо се случва с тялото и медицинските лица ги следят по време на интервенции.
Antoanet Popova
Antoanet Popova преди 2 дни
Мама Маги❤️
Magi San
Magi San преди 2 дни
МаМи Сан ми викат вече :D
Стефания Митева
Стефания Митева преди 3 дни
Nqkoi 2020
Zornitsa Ivanova
Zornitsa Ivanova преди 3 дни
Извинявай,но от клипа разбирам,че по неволя си се запознала с всички тези факти, не потърси ли информация да се запознаеш по-рано?
Magi San
Magi San преди 2 дни
Естествено: четох, ходих по курсове, говорих с други хора. Просто е странно, че допреди да забременееш нямаш представа за повечето неща. А бременността и раждането са най-нормалното нещо на света и за мен е непонятно защо толкова много детайли остават скрити.
Сиси и Вики
Сиси и Вики преди 3 дни
А какво стана с котето
Caroline Hr.
Caroline Hr. преди 3 дни
Респект за цялата информация, благодаря ти!!!
Niki Dang
Niki Dang преди 3 дни
Аз и ти винаги 💗💗💖💖💙💙💖💖💙💖
Niki Dang
Niki Dang преди 3 дни
Браво маги жена ми обичам те 😍😘😘😘😘😘😘😘😘
маги георгиева
маги георгиева преди 3 дни
2020
Gabi Xristova
Gabi Xristova преди 3 дни
Каква зодия е Дивна
Kamelia Živkova Koleva
Kamelia Živkova Koleva преди 3 дни
Как е Дивна
InaKook IA mn
InaKook IA mn преди 3 дни
Уникално видео! Изгледах го до края. Дори да съм още малка, тази тема много ме интересува. Много ти благодаря за всички съвети и факти! ❤️Поздрави бебчо и тати!
justgirly Things
justgirly Things преди 3 дни
Всичко звучи много страшно 😕 можеш ли да направиш клипче и за секцио или кои са плюсовете и минусите на нормалното раждане и секциото
Magi San
Magi San преди 2 дни
Не съм запозната! Но виж клипове по темата в канала за Зори от AGLEU!
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева преди 3 дни
Харесва ми, че най-сетне виждам реално видео по темата. То попринцип са едни розови еднорози, едни нахилени бебета и майки... Кръв, болка и неудобство има и по-време на бременност, раждане и след това. Не е лесно, но пък си струва. След две нормални раждания съм се нагледала на какво ли не. PS Посмях се с.. "Боли те бебето" :D
Milena Spasova
Milena Spasova преди 3 дни
Много да ви е здрава дъщеричката! Това с чистенето и дезинфекцията е малко преувеличено по нашите земи(родих и отглеждахме дъщеря ми първите 2 години в Англия двамата с баща й). Ако се отиде в крайност се създават доста кекави и алергични дечица. А що се отнася до гладенето - вземете си сушилня, мн по-ефективно и лесно е 😉 За мен най-голямата изненада беше, че първо раждане може да протече и повече от 50часа... 3 дена контракции...лудница, накрая се чувствах като свръх човек, задето устисках без упойки да родя 😌 А, и още нещо: епизиотомията, бръсненето и клизмата са задължителни практики само у нас 😟, в по-развитите страни се използват само при определени показания.
Hristina Mollova
Hristina Mollova преди 3 дни
Гледахме те с удоволствие...поздрави))
Polina Stoyanova
Polina Stoyanova преди 3 дни
Братовчедка ми преди няколко години какво й стана никой не знаеше, но почна да плаче и не можеше да се успокой. Една наша роднина и четеше нещо у тях и се успокой. Урочасана е била според нас, но е хубаво червен конец за малките деца
Kami Georgieva
Kami Georgieva преди 3 дни
Много хубаво и полезно видео, браво за откровенността ти :)
maitreiify
maitreiify преди 3 дни
За отпуска по бащинство е полезно да се отбележи, че се води като болничен и бащата получава 70% оо заплатата си за този период. Та в някои случаи е по-практично да се ползва стандартен платен отпуск.
Костадин Тренков
Костадин Тренков преди 3 дни
АБОНИРАТЕ СЕ ЗА КАНАЛА МИ ЩЕ КАЧВАМ ПЕСНИ КОИТО ПЕЯ БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ И РАЗБИРАНЕ
LinaStyle
LinaStyle преди 3 дни
Baby brain....и аз не вярвах, че е толкова сериозно, докато една вечер не оставих ключовете на ключалката отвътре и излязох да посрещна Хосе от работа и после не можахме да си отворим. Наложи се да търсим ключар по спешност и се изръсихме със 120 евро за да ни отворят вратата чаак в 01:30ч. баш на рожденния му ден . На следващия ден по неволя съм включила грешния котлон да топля вода и 5 мин излязох от кухнята и като се вънах си намерих разтопени кухненските ножици върху другия котлон, който явно съм пуснала. На следващия ден пък правих тесто и не ме питай защо реших да го метна във фурната на топло за малко с кърпа отгоре...та докато я пусна и спра за 2 мин. кърпата пламна и стана една дупка в нея....вече ме е страх да се вихря в кухнята 😂😅 .
Magi San
Magi San преди 2 дни
Поли, имаш компилация за цял клип, ДАВАЙ! :D
Теодора Янкова
Теодора Янкова преди 3 дни
Добре, че спомена за пъпчето на бебето, съвсем го бях забравила. 😁 Ние още не сме го хвърлили, а вече е крайно време. 😁
bg getaris
bg getaris преди 3 дни
Искам да попитам може ли да се прави секс докато си бременна
Semra Hasan
Semra Hasan преди 3 дни
Нещо, което аз не знаех за бременността е че боли- разтягането на матката, отпускането на ставите, че даже и уж "безболезнените" подготвителни контракции
Велина Бабачева
Велина Бабачева преди 3 дни
хубаво го изгледах, но сега всички си мислят, че съм бременна, само за тва говоря :DDD благодаря ти, Маги, много полезна информация <3
Lili Brankova
Lili Brankova преди 3 дни
Аз съм на 13 и не смятам да раждам скоро но видеото ми беше много интересно изгледах го 3 пъти имам сестра на 1 годинка и 2 месеца и повечето неща ги знаех но пак ми беше интересни.Да ви е жива и здрава Дивна!Обичам ви❤️❤️❤️
GunGoddessM4
GunGoddessM4 преди 3 дни
Маги на теб биха ли ти инжекция след раждането ? Защото преди 5 години като се раждаше сестра ми питаха майка ми дали са й били някаква инжекция след като ме е родила мен ,защото ако искаш да имаш 2-ро или 3-то бебе трябвало да ти бият тази въпросна инжекция съжалявам не мога да се сетя за името на инжекцията това ни го казваха от болницата и аз много се зачудих ,и на майка ми не й бяха били тази въпросна инжекция и имаше голям процент да преливат кръв на сестра ми какво то и да значи това и как става съм напълно в мъгла ! За наше щастие не се случи това.Не искам да те плаша или да те панирам от тази история просто искам да ти разкажа какво се случи и да те питам теб дали са ти били тази въпросна инжекция тя е била на сорта да подготви тялото и вътрешните процедури на яйчника на матката на костите за 2-ро раждане . За тези 50 факта наистина би бяха доста така учудващи и най-много интересни особено факт номер 50 който го знаех :D 7,11,25 и 26 ❤️
Magi San
Magi San преди 3 дни
Мисля, че това е бил индивидуален случай с майка ти, сигурно е имало усложнения. Няма такава инжекция в нормалните случаи...
Petya Ang
Petya Ang преди 3 дни
Маги, толкова си сладка, майчинство ти се отразява прекрасно, просто сияеш!
Марина Захариева
Марина Захариева преди 3 дни
Много интересно и полезно видео, благодаря Маги :)
Ina Gateva Yotova
Ina Gateva Yotova преди 3 дни
Страхотно видео.
Darra М.
Darra М. преди 3 дни
Много полезен клип! Бъдете щастливи 👨‍👩‍👧❤
Didy Valen
Didy Valen преди 3 дни
Ехааа Маги, мерси много за този клип! Изгледах го с голям интерес до края на видеото и смятам, че фактите, които изброи ще ми бъдат много полезни живот и здраве, когато и аз премина през този период някой ден! 😊
Божидар Делчев
Божидар Делчев преди 3 дни
Супер си
Светлана Иванова
Светлана Иванова преди 3 дни
Маги, в прав текст си ги казваш нещата, което според мен е най-добрият вариант. Горе долу същите неща не знаех и аз и ги научих, когато се сблъсках с тях. Не знаех например, че когато наближи термина корема се "смъква". Не знам моя дали по принцип е по-ниско, но от началото на осмия месец познати и непознати ми обясняват, че едва ли не всеки момент ще родя. Надявам се да не са прави и да си износя нормално. Аз тъкмо влизам в деветия месец и ще ми е много интересно да чуя какво ще споделиш за раждането. PS много ви се радвам, че се събрахте с Дими (преди това също ви следях и двамата), а сега ви се радвам още повече като сте трима, бъдете здрави и все такива лъчезарни и позитивни.
Vlog's Marina
Vlog's Marina преди 3 дни
4 години по-късно вече си майка!♥️И мисля,че вече разбираш какво е чуството!😃🌍🌈
Ali Rusimova
Ali Rusimova преди 3 дни
I'm not crying, u are!😭❤❤
Lina M.
Lina M. преди 3 дни
Поздравления, че не захароса нещата, а си ги каза точно, както са си! Пожелавам ви да сте здрави, вие и малката принцеса! 😊 🌸
Zlatka Kardaleva
Zlatka Kardaleva преди 3 дни
Изгледах го цялото и съм в шок! Няма да раждам скоро :д
Zlatka Kardaleva
Zlatka Kardaleva преди 3 дни
Ще видим някой ден. Някои неща ми бяха ясни отпреди видеото, но (в кръга на шегата и не толкова) видеото можеше да се казва и "50 неща които ще ви болят по време на раждане, бременност и възстановяване" със същия успех. На мен някак си във видеото (знам, че идеята беше да е информативно за нещата, за които не се говори) ми липсваше позитивното, че всичко си заслужава.
Magi San
Magi San преди 3 дни
Всичкият шок го забравяш като гушнеш слънчицето ❤️
Simona Kamenova
Simona Kamenova преди 3 дни
Родих ноември за втори път в Германия тук не правят клизма от вкъщи не съм си носила нищо освен дрехи за мен.
Миглена Николова
Миглена Николова преди 3 дни
Аз вече родила преди 3г Кърменето беше болезнено 1вите 3дни след това нямаше болка но млякото да хвърчеше доста .... след като се прибрах от болницата нямах помощ от никого дори ми се развали пералнята и се наложи 20дни на ръка да пера + гладенето което продължи до 1г + чистенето и готвенето сам сама ... а и още нещо родих секцио 😊
Мирослава Красимирова
Мирослава Красимирова преди 3 дни
Както и 35 факт
Мирослава Красимирова
Мирослава Красимирова преди 3 дни
34 факт-гадно😬😬😬
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova преди 3 дни
Маги, клипа е ужасно полезен и много успокояващ бъдещите мами! Благодаря ти. ❤
Мирослава Красимирова
Мирослава Красимирова преди 3 дни
21 факт не го знаех,което е нормално,защото съм на 17 години и не следя тези неща😁😁😁
Мирослава Красимирова
Мирослава Красимирова преди 3 дни
Исках също да те питам дали може да направиш лайф?☺😉
Мирослава Красимирова
Мирослава Красимирова преди 3 дни
Обичам те☺😉😘😍😗😙😚😋😀😁😃😄💗💗💗❤❤❤💜💜💜💛💛💛💚💚💚💙💙💙💞💞💞💟💟💟.Исках да те питам дали ще правиш фен среща във Варна?
Ellie Vasileva
Ellie Vasileva преди 3 дни
Аз пък съм на 18 и чакам първото си дете сега, винаги ми е било много интересна тази тема и доста от нещата ги знаех...въпреки всичко е интересно да си ги припомня човек от време на време, щото пък се забравят😄 приятно гушкане ви пожелавам и много, много щастие и любов ❤
Анна Добрева
Анна Добрева преди 3 дни
Божее,много много полезни съвети.Благодаря ти от сърцеее ♥️♥️♥️
Denitsa Ivanova
Denitsa Ivanova преди 3 дни
Човек има как да смогне със всчки неща, бабите ми са гледали бебета, къщна работа, двор с градина и животни и са оцеляли сами. При мен беше същото без градината и животните и успях, огромна благодарност към сина ми които беше тихо и спокойно бебенце .. Мисълта ми беше,че когато нямаш избор ставаш и вършиш всичко що има за вършене! Късмртлиика си с прекрасни родители и роднини :)
Magi San
Magi San преди 3 дни
Така е! И аз като съм сама с Дивна през деня се справям сама, а когато Дими си е вкъщи вечер се почва: “Подай ми, донеси ми, я моля те тука да разтребиш...” 😀 Но най-голямата помощ е някой да осигурява готвено, това е безценно в първите седмици!
SANA • Fun
SANA • Fun преди 3 дни
Уау, уникално видео Маги ☺️😇 много ясно и точно обясни толкова много неща 🙏🏻👏🏻
Mikaela Kuleva
Mikaela Kuleva преди 3 дни
Хахахха, това за вързаната коса не го знаех, аз за това сигурно раждах 13 часа 😃 майтапа настрана, полезно видео. Но има ощеее тоолкова много неща, свързани с бременността. Моята дъщеря в понеделник става на един месец, та ми е прясно, прясно. Бременността си е цяла наука!🙌 П.с. Една поправка.. окситоциновата терапия, както ти я нарече не е задължителна, аз от теб чувам, че го правят преди да започне раждането. Това според мен е практика по преценка на гинеколога. На мен ми включиха окситоцин чаааак на единадесетия час 😑 Да е много здрава малката Дивна! ❤
Magi San
Magi San преди 3 дни
Смело трупай тук и твоите факти за бременността и раждането! Допълвай списъка! 😁
Viktoria Vasileva
Viktoria Vasileva преди 3 дни
Това НЕ Е ХЕЙТ, но изглеждаш малко напълняла!?! Продължавай да правиш все такива интересни и яки видеа♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Viktoria Vasileva
Viktoria Vasileva преди 3 дни
@Magi San Съгласна съм
Magi San
Magi San преди 3 дни
И ти като износиш едно пухкаво бебе, и ти ще напълнееш 😀 Върнах си предишните килограми вече, бях качила общо 10. Но все още имам да стягам положението 😁
Bibitibooo I.
Bibitibooo I. преди 3 дни
Беше доста интересно. ❤
VasiBG 02
VasiBG 02 преди 3 дни
Уау, уау, уаааау... Още съм малка, за да раждам, но изгледах видеото с голям интерес. Признавам си, някои от фактите ме стреснаха.😊За пореден път се убеждавам, че тялото е система с изключително много интересна информация, която за жалост не се поднася в училище, като нещо интересно, а по-скоро, като досада.😴 Адмирации за видеото. ❤️
Emiliq D.
Emiliq D. преди 3 дни
Чакам следващия клип с твоето раждане иначе браво за този!👍🏻🍀
filip avramov
filip avramov преди 4 дни
Много полезно видео както за жените така и за мъже. Все нещо може да се научи.
Toshko Nikolov
Toshko Nikolov преди 4 дни
Здравей чудесно видео но според мен музиката идва малко в повече но това е лично мое мнение 😊😊😊
Petromira Petrova
Petromira Petrova преди 4 дни
По принцип бременност, раждане и подобни неща не ме вълнуват, тъй като съм само на 18 години, но гледам всяко твое видео с интерес. Теорията ми е, защото те следя откакто завърши в Мюнхен, но знам ли 🤷🏻‍♀️ Иначе интересно и полезно видео. Да сте живи и здрави всички и да ви се случват само хубави неща, защото го заслужавате. 💖
aleks petrova
aleks petrova преди 4 дни
Може ли да напишеш и тук приложението?
Stanimir Jordanov
Stanimir Jordanov преди 4 дни
Покажи Дивна в някой от клиповете
Снежана Димитрова
Снежана Димитрова преди 4 дни
Полезен клип. Но майчинството е 2 години. Аз родих в частна болница и двете си деца. След раждането се изкъпах в родилна зала и се качихме с бебето заедно
Magi San
Magi San преди 3 дни
Втората година е по желание и обезщетението е минимално...
N I F F I
N I F F I преди 4 дни
Не, майчинството е една година.
Nergis Muhsin
Nergis Muhsin преди 4 дни
Маги, много информативно, де да го имаше този клип, когато раждах преди 4 месеца, бях тотално неподготвена за всичко.
Spasy Nikolova
Spasy Nikolova преди 4 дни
Лееееле, това раждане наистина било ужасно болезнено....Аз май ще се отказвам😂
Magi San
Magi San преди 4 дни
Не позволяваме 😀