Brzo Trči Ljanmi - Za Keš
2:48
преди 4 дни
KIMMV - Sneg
3:02
преди 4 дни
Brzo Trči Ljanmi x KIMMV - Kuhinja
2:22
KIMMV x Brzo Trči Ljanmi - NBA
2:17
KIMMV x Brzo Trči Ljanmi - JetSki
2:40
KIMMV x Brzo Trči Ljanmi - Gengar
2:03
Brzo Trči Ljanmi x KIMMV - Drip
3:12
Atlas Erotika - Džabe
3:19
преди 2 дни
Coby - Tabak Mala
3:07
преди 3 дни
Viking Krew - Biće Tuča
2:44
преди 4 дни
V.I.P. - Ljubav preko žice
4:14
преди 6 дни
V.I.P. - Ruke gore za kraj / Outro
4:11
V.I.P. - Clara Schumann
3:55
преди 6 дни
V.I.P. - Moj grad (srce zove)
3:32
преди 6 дни
V.I.P. - Kažu mi
3:03
преди 6 дни
V.I.P. - Nisam rob za p. p.
3:25
преди 6 дни
V.I.P. - Pijana
3:24
преди 6 дни
V.I.P. - Verni kerovi
3:38
преди 6 дни
V.I.P. - Dok život curi
3:42
преди 6 дни
V.I.P. - Geto
3:48
преди 6 дни
V.I.P. - Lova, moć, poštovanje
3:55
V.I.P. - Ostavi se muzike
4:10
преди 6 дни
Teya Dora - Oluja
3:05
преди 6 дни
MCN - Outro
2:33
преди 8 дни
MCN - Savke
2:50
преди 8 дни
MCN - Krivi (nastavak Dugija)
4:26
преди 8 дни
MCN - Kažu da imam sve
3:08
преди 8 дни
MCN x Lola - Sam
3:31
преди 8 дни
MCN - Bol
2:44
преди 8 дни
MCN - Tek je počelo
3:58
преди 8 дни
MCN - Ti
4:33
преди 8 дни
MCN - Dečko iz kraja
2:54
преди 8 дни
MCN - 21 Gram
3:08
преди 8 дни
MCN - Ja sam rep
4:14
преди 8 дни
Reksona - Znam da mogu
2:46
преди 8 дни
Coby - Devedesete
2:24
преди 13 дни
Surreal x Fox - FLEX
3:09
преди 18 дни
2Bona - Joker
3:21
преди 20 дни
Atlas Erotika - Moja Rava
3:10
преди 22 дни
Fox x MCN - Maraš
3:20
преди 27 дни
Senidah - Samo Uživaj
3:35
преди 28 дни
mlad1Kr1s - Puls
2:42
преди месец
Rafael X Zdarki X Hana Hamza - Up Late
2:50
Mack Dames x Djokaton - Trabaho
3:24
преди месец
Dino Blunt x Swana - Frula Mira
2:53
преди месец
Jovana Nikolić feat. Coby - Pazi Se
3:21
Zoi - Jasno mi je
3:09
преди месец
Vuku x Fox - Vredne Zore
4:38
преди месец
Indodjija - Moj Kralj
2:13
преди месец
MCN - Nisam broj jedan
3:59
преди 2 месеца
Surreal - Seks Zdravlje Pravoslavlje
2:58
преди 2 месеца
Bore Balboa - Navike
4:23
преди 2 месеца
Brzo Trči Ljanmi x KIMMV - MILK€
3:33
преди 2 месеца
JUICE - Marmelada
2:58
преди 2 месеца
90 Naz - Slike
5:07
преди 3 месеца
90 Naz - Poslednja
6:09
преди 3 месеца
90 Naz - Prvi korak (ft. Ajzi)
4:57
преди 3 месеца
90 Naz - Nebitan ja (ft. Albino)
4:18
преди 3 месеца
90 Naz - Život dobro zvuči
5:13
преди 3 месеца
90 Naz - Crni dijamanti
3:27
преди 3 месеца
90 Naz - Danas meni sude ft. Povlo
4:13
преди 3 месеца
90 Naz - Ne tražim oproštaj
4:58
преди 3 месеца
90 Naz - Žuti sneg (ft. Priki)
4:30
преди 3 месеца
90 Naz - Moja soba
3:47
преди 3 месеца
90 Naz - Kralj nije mrtav (ft. DJ Munja)
3:36
90 Naz - Kamera 24
5:03
преди 3 месеца
90 Naz - Harare
3:56
преди 3 месеца
90 Naz - Kutija
5:00
преди 3 месеца
90 Naz - Dečak u vodi
5:35
преди 3 месеца
mlad1kr1s - Grad bez nas
2:46
преди 3 месеца
mlad1kr1s - Puls
2:29
преди 3 месеца
mlad1kr1s - Sam
2:33
преди 3 месеца
mlad1kr1s - Januar
3:09
преди 3 месеца
mlad1kr1s - Ok Krise
2:11
преди 3 месеца
Elon x Kei - Kazna (Prod. Kei)
2:23
преди 3 месеца
Elon - Kasno (Prod. Kontrabanda)
2:35
преди 3 месеца
Elon - Gledaj Kako Perem ft. Kei (Prod. Elon)
2:36
Elon - Korzo (Prod. Elon)
0:59
преди 3 месеца
Elon - Mama Nije Rodila Cavu (Prod. Elon)
2:04
Elon - Heavens Gate (Prod. Kontrabanda)
2:51
преди 3 месеца
Elon - Mati (Prod. Elon)
3:09
преди 3 месеца
Day Who - Žizn feat. Dana
3:33
преди 3 месеца
Day Who - Robovi feat. Bokidju
3:49
преди 3 месеца
Day Who - Ona me zna feat. Flame, Deniro
3:32
Day Who - Odron
3:14
преди 3 месеца
Day Who - Nek ide život
3:04
преди 3 месеца
Day Who - Muzika feat. Nidža Bleja
3:26
преди 3 месеца
Day Who - Još si reper feat. Neks
3:41
преди 3 месеца
Day Who - Mama feat. Junes
3:16
преди 3 месеца
Day Who - Horor feat. Dmg
2:45
преди 3 месеца
KUKU$ - R.I.P. BANKROLL feat. YUNG BUDE
2:22
преди 3 месеца
KUKU$ - ĐAVOLJE ZELJE
2:11
преди 3 месеца
KUKU$ - IAM ČAM
3:18
преди 3 месеца
KUKU$ - PIŠTAČ
3:42
преди 3 месеца
Surreal x Mili - Živim život
2:55
преди 3 месеца
Surreal x Mili - Ja sam đubre bebo
2:47
преди 3 месеца
Surreal x Mili - Loki
2:44
преди 3 месеца
Коментари
D Katakuri
D Katakuri преди 9 часа
Unga unga PNL 🇫🇷
luka 381
luka 381 преди 10 часа
2:40 samo sam ja pomislio da je to nuni ?
MrKaplanFilm
MrKaplanFilm преди 10 часа
Is there like a special friendship between coby and senidah?
Phobos - Official Channel
Phobos - Official Channel преди 10 часа
Ticu gang !!
Drogirana Veverica 4 Mile
Drogirana Veverica 4 Mile преди 10 часа
S
Pčela Pčela
Pčela Pčela преди 10 часа
Baća sluša u kolima🦾🦍
andrwj
andrwj преди 10 часа
PAZI SE!!
Nikola Đunisijević
Nikola Đunisijević преди 10 часа
2020!
zolaanonymo
zolaanonymo преди 10 часа
[Uvod: Brzo Trči Ljanmi] Ček', stani - je l' to Baby Blues, brate? [Strofa 1: Brzo Trči Ljanmi] Offline - ako traže me, online - ako plate me (Offline, online) O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je Život mi je kô slobodnjak, baš ga živim kô Slobodan Svojoj braći uvek odan, ako pričaš o kešu - tu sam odmah Fon gori kô ringla, ovde glavni kô gorila Kol'ko imaš šta cimaš, gradom opet idem pijan Kuje znaju ko je Miljan, one vole kad ih diram Znaš da baš me briga kakva vam je priča [Refren: Brzo Trči Ljanmi] Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad [Post-Refren: Brzo Trči Ljanmi] Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je [Strofa 2: KIMMV] U, rolam flight mode offline Moj gang, mafija kô Shoreline Prodao sam rep i duks Off-White Kažu da sam smršao - al je vrh kokain Goofy ima uticaj, mala leti oko mene kao mušica Mnogo mi se sviđa njena guzica, pravi se sapunica Znaju fon je lit još od dema, od prvog dana kidô na terenu Sluša me kô priču - Panamera Tvoja mala pleše Macarenu, ne zna ni šta znači Macarena Ovde bato prave petsto evra, a moj ortak ima petsto dela Znaju flow lit od dema, zato sad je feat petsto evra [Refren: Brzo Trči Ljanmi] Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad Alo, ide gas - gazim 100 na sat Ako ide gas skači s nama sad [Post-Refren: Brzo Trči Ljanmi] Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je Offline - ako traže me, online - ako plate me O da - volim parice, o ne - ne znam šta im je
zolaanonymo
zolaanonymo преди 10 часа
[Uvod: KIMMV] Kô Gengar KIMMV [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 1: KIMMV] Ja sam u mraku kao gengar, mala remek delo kô Rembrandt Zauvek tata tog flex-a, od prvog dana nosim broj jedan Ne idem, bebe, nigde bez ganga, sve je samo igra kao SEGA Ekipa mi dripuje, roni, gde živiš ako to ne znaš? U džepu novčanica svežanj, trap house, trap house, trap house Posao ne sme da čeka, puši ga majkina ćerka [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Zauvek u mraku kô Gengar, na ulici treća smo smena Pickup na ćošku je spreman, tvoja mala je previše žedna U gasu non-stop, u hype non-stop, a ti druže nisi ni spreman Ne idem nigde bez keša, sad si najjači progutô lek, dva Ko ti jebe mater kad si glup, ja sam ispred trebe jer previše sam skup Trapstar, trapstar, trapstar, Ljanmi je rođen da flex-a Vodim ti malu do Meka, zelenog puna je kesa U Sprite-u luda je smesa, baš ga živim kô zvezda [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a
zolaanonymo
zolaanonymo преди 10 часа
TEKST: [Refren: KIMMV] Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit [Strofa 1: KIMMV] Tvoja riba drami, pita može slika Salvador je Dali, Goofy je enigma Brzo trči Ljanmi, brzo trči Kima Talas je cunami, Superfly je firma Kao Pink Panter, curi drip bager Rizik tin tandem, McLaren Spider Kao šaner vidi me, imam šaner Philipp Plein Stone Island, kokain ko kamen Sizif Snimam se za Insta, vozim jetski Bacim drift, ti se klizaš - to je trap shit Vidi led, nije zima - trend set ti je Kima U skuteru je kila, nije sve fensi [Refren: KIMMV] Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Jetski, jetski, rolam danima Svetski, svetski, nju to zanima Sve bi, sve bi spremna otima Keš bi, keš bi duša prokleta Fly kô 23, nema me na mapi Ispod radara je sve, džaba tražiš Dođem ti za sekund, ako platiš Na ulicama radim samo kad su kasni sati Jetski, skupi hoteli, svetski Na toj adresi nemir Povedi bestie, prestiž [Refren: KIMMV] Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit Jetski, yeah-yeah, jetski Ski tu, yeah-yeah, race tim Njih tri, a ja sam sendvič Gang shit, yeah-yeah, gang shit
zolaanonymo
zolaanonymo преди 10 часа
Tekst: [Strofa 1: KIMMV] Yugo lit, Yugo gang, turbo drip, Euro step Ljanmi, Kima, back to back, ode kila, dođe keš To je Kima, to je trep, Bassivity super gang Veži pertle, pripremi, kol'ko ima stepeni? Gori asfalt, tereni, triple-double, poeni Pick and roll mi okreni, vidimo se u areni Bobi-Bobinator, Bogi Bogi Huncho Glava je u torbi, al' se krećem elegantno X faktor, mhm, rolam ga, mhm Superstar, mhm, rockstar, mhm KG Hawks kô Atlanta, gori krov kao Balkan Trošimo kao banka, život balkon, bye-bye [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Nikad broke, tako ide, druže, nikad bolje igre Znaš da nismo iz iste lige, dodam, dodaj nek nas vide Fly high kao Nikola, stay high kao Ljanmi Drip svež, kažu "vidi ga", nikad nismo bili jači Ko bi sa nama da se cima, na terenu Ljanmi i Kima Daj da vidimo taj bilans, bato reci koga driblaš Icy lanci, dobra gilja, brzo trčim do papira Luka Dončić dripam, plavi porše snimam [Refren: Brzo Trči Ljanmi, KIMMV] X faktor, mhm, dodaj gas, mhm Superfly, mhm, vidi nas, mhm X faktor, mhm, rolam ga, mhm Superstar, mhm, rockstar, mhm X faktor, mhm, dodaj gas, mhm Superfly, mhm, vidi nas, mhm X faktor, mhm, rolam ga, mhm Superstar, mhm, rockstar, mhm
telak
telak преди 10 часа
Ja mislim da je ova pjesma uzdigla Rastu na komercijalu
zolaanonymo
zolaanonymo преди 10 часа
[Refren: KIMMV] Pogled panorama, vidi znak na volanu Ovo je samo karma, ne možeš prevariti karmu Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada KIMM-, gledam sneg kako pada [Strofa 1: KIMMV] Idem yolo V.I.P, fake ID Leden sat, leden vrat - pepermint U oluji vidim dobro, sve je clean John Snow, [?] Nema nazad, zar ne? Na stolu plan A, plan B Osećam strah kroz parfem, dripujem - samo kaplje Ona bi šlag i badem, trese ko Cardi Dao bi dragi kamen u zoru da mi bane [Refren: KIMMV] Pogled panorama, vidi znak na volanu Ovo je samo karma, ne možeš prevariti karmu Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada [Strofa 2: KIMMV] Hodam tiho kroz mrak, decembar - vidim svoj dah Pahulje bele kô prah, budi tu - čekaj moj znak Spremi se, krećemo kad sneg prekrije grad Njen dečko mene mrzi, ja nikoga ne mrzim Kod nas uvek pada sneg kô na severu Ne snalaze se svi po ovom vremenu Nisu spremni da klizaju [Refren: KIMMV] Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Gledam sneg kako pada, sve se odvija po planu I možda ne verujem nikom, al' tako je u centru grada Pogled panorama, vidi znak na volanu Ovo je samo karma, ne možeš prevariti karmu
Stefano 1102
Stefano 1102 преди 10 часа
Ovo i "jetski" najjace na albumu🔥
David Kusić
David Kusić преди 11 часа
Sad kad pisu nosim guci kao knele a ne znaju ni ko je to
Unique
Unique преди 11 часа
Pesma „CLS“ a u spotu E klasa..:(
goodie.m
goodie.m преди 11 часа
Diiinzo ❤
Panciceva
Panciceva преди 11 часа
Kucamo na vrata zaboravljenih asova 😊
Nocni Jahač3977
Nocni Jahač3977 преди 11 часа
Degenizam
Panciceva
Panciceva преди 11 часа
Pre par dana zabode mi net rekoh da vidim sta ima po folderima u kompu i nadjem ovaj album... Ljubav za to vreme!
oozrenn
oozrenn преди 12 часа
coronavirus šora po europi, potres u mom rodnom gradu zagrebu sjebo pola grada, pijem vino i vodku i razbijen sam ko isus. al mi je do jaja! slušam ovu stvar i eto, živjeli!
oozrenn
oozrenn преди 12 часа
e coby frajeru ova stvar je tak dobra slušam je od kad je izašla jebote bog jesi normalan...
Gabriele kolu
Gabriele kolu преди 12 часа
🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹 Italy is here! 🔥
Efran Kamerovic
Efran Kamerovic преди 12 часа
Nastavak dugijeve price. Mcn krivi
Mixa
Mixa преди 12 часа
niste svesni koliko me ova dvojica nerviraju
iks de
iks de преди 12 часа
Nemam snapchat imam meth lab
aleksandar aleksic
aleksandar aleksic преди 12 часа
gledajte u foxa dok stoji u gace i odelo,vidi se da ga je sprzilo pre snimanja hahahaha
Milos G
Milos G преди 12 часа
ova soba je moj karantin 3:09 jebote
Ivancic i sinovi
Ivancic i sinovi преди 12 часа
TABAK MALA BRATE KOSA BRZE TI OSEDI
Blaxmd
Blaxmd преди 12 часа
7 godina..
sara ljusic
sara ljusic преди 13 часа
Senidah je najbolja👏sve ih oduvala brate👏💖💗💙💚💛💜👏
sara ljusic
sara ljusic преди 13 часа
😘💖💗❤
Ivan Ristic
Ivan Ristic преди 13 часа
2010-2020 😎
ivana ivana
ivana ivana преди 13 часа
Odličan spot. Devojka ima dobar glas i sama pise tekstove svojih pesama. Sve pohvale 👌👏👏👏
Arian Braimi
Arian Braimi преди 13 часа
Istina bratee majkemi.
Uros Zubovic
Uros Zubovic преди 13 часа
Megtermékenyít
Milan Todic
Milan Todic преди 13 часа
00:07
Ana Jakimoska
Ana Jakimoska преди 13 часа
Jako e
Ana Jakimoska
Ana Jakimoska преди 13 часа
Jako
milutin bojic
milutin bojic преди 13 часа
[Uvod: KIMMV] Kô Gengar KIMMV [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 1: KIMMV] Ja sam u mraku kao gengar, mala remek delo kô Rembrandt Zauvek tata tog flex-a, od prvog dana nosim broj jedan Ne idem, bebe, nigde bez ganga, sve je samo igra kao SEGA Ekipa mi dripuje, roni, gde živiš ako to ne znaš? U džepu novčanica svežanj, trap house, trap house, trap house Posao ne sme da čeka, puši ga majkina ćerka [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a [Strofa 2: Brzo Trči Ljanmi] Zauvek u mraku kô Gengar, na ulici treća smo smena Pickup na ćošku je spreman, tvoja mala je previše žedna U gasu non-stop, u hype non-stop, a ti druže nisi ni spreman Ne idem nigde bez keša, sad si najjači progutô lek, dva Ko ti jebe mater kad si glup, ja sam ispred trebe jer previše sam skup Trapstar, trapstar, trapstar, Ljanmi je rođen da flex-a Vodim ti malu do Meka, zelenog puna je kesa U Sprite-u luda je smesa, baš ga živim kô zvezda [Refren: KIMMV] Zauvek u mraku kô Gengar, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, vodim ti malu do Meka Volim tu salatu kô vegan, živim isto kao rok zvezda Vodim ti malu do Meka, zauvek tata tog flex-a
Football From Balkan
Football From Balkan преди 13 часа
Najezio sam se uz ovu pesmu
Jova 187
Jova 187 преди 13 часа
пун шпринт када видиш џип..
9B6
9B6 преди 13 часа
Ne kontam debile koji velicaju Senidu , likusa ima glas kao musko , textovi su joj bez ikakvog smisla , a kad zapeva uzivo nastaje teror !
Sedmo Setilo
Sedmo Setilo преди 13 часа
I D E G A S B R E E E E E ⛽ ⛽ ⛽
Danijel Stojanovic
Danijel Stojanovic преди 13 часа
tabak mava, tu su bvaća.. Bolje lik da se drži pravljenja bitova, ovo mu ne ide nikako!
Beban
Beban преди 13 часа
Policijski cas:"ne izlazite posle 17h" Ljanmi: "samo za keš"
Michael Bronson
Michael Bronson преди 14 часа
Ja ukucao u pretrazi "djunta sa sitnim nutom",scena iz Nacionalne klase, kad ono u rezultatima samo ovaj debil.
danilo10
danilo10 преди 14 часа
Sta radi policija snima pesmu
redžica
redžica преди 14 часа
EH da mi je frulice u ovo krizno vrijeme haha
zoki djuric
zoki djuric преди 14 часа
Dragi ljudi, tesko pamtim Jer na gudri, cesto sam ti
Thrash Boy
Thrash Boy преди 14 часа
Ova kuhinja prod je shit hoćemo verziju prod. Yung Dza
voyage breskvica
voyage breskvica преди 14 часа
Celi spot AESTEHTIC..
9B6
9B6 преди 14 часа
Dok je rep bio rep ! Rep muzika treba da govori o stanju u drustvu , stanju na ulici , a ne ovi danasnji "reperi" koji u pesmama prozivaju druge "repere" i velicaju sebe u pesmama !
Del Irium
Del Irium преди 14 часа
Future - I'm So Groovy
mrkela mrae
mrkela mrae преди 13 часа
Del Irium a zato mi je bilo toliko poznato....
Kerim Šeper
Kerim Šeper преди 14 часа
Tvrdo!
The Međed
The Međed преди 14 часа
Spica za Breaking bad
ACAB official
ACAB official преди 14 часа
Dignemo ti auto onda zovemo za otkup istim autom prevozimo svoju koku?????? Damn son where you found that?
Anđa Denić
Anđa Denić преди 14 часа
KIDAAAA👊💛👊
Momcilo Mrkaic
Momcilo Mrkaic преди 14 часа
🔥🔥
Stefan Novkovic
Stefan Novkovic преди 14 часа
BULEVAR GORI... SAMO NAPED BRATE...
jov4k
jov4k преди 14 часа
Fly high kao Nikola a Jokara jedva da skace covek
Igor Urbano
Igor Urbano преди 15 часа
Hit !
Serbian Girl
Serbian Girl преди 15 часа
"Radim lose stvari" Nacrtao je cica glisu na stolu..
Капоняка Василев
Капоняка Василев преди 15 часа
Здраво Земо от България!!
B K
B K преди 15 часа
PRODAO SAM REP I DUKS OFF WHITE
TBNRtønnie
TBNRtønnie преди 15 часа
Imam Coby - Tabak mala (demo) ko oce trejd
Marko Koprena
Marko Koprena преди 15 часа
Koje su ovo na 0:44
Anes Burić
Anes Burić преди 15 часа
"prodam ket" Milivoje(9 ipo),koji misli da proda macku
Nemanja 123
Nemanja 123 преди 15 часа
А Баћа ништа?
vladimir vujasinovic
vladimir vujasinovic преди 15 часа
100?
Dragana Bozic
Dragana Bozic преди 15 часа
Prelijepa si zeno😍😍😍😍😍
Nexus xx
Nexus xx преди 15 часа
Jel ovo slusaju oni sto se loze kad reperi piju sirup za kasalj? 😂
Dimitrije Djokic
Dimitrije Djokic преди 15 часа
Cuti i jebi na bilo koj nacin 😉
Natasa Nikitovic
Natasa Nikitovic преди 15 часа
uzička ubica ljubi brat
Vuk Djordjevic
Vuk Djordjevic преди 16 часа
Pesma
Vuk Djordjevic
Vuk Djordjevic преди 16 часа
Grm
Centrala
Centrala преди 16 часа
Guči Kimmv
Mihajlo Djokovic
Mihajlo Djokovic преди 16 часа
Najljepsa pjevacica
Katarina Milanović
Katarina Milanović преди 16 часа
pesma je vrh ,pustite je u nedelju ponovoo ...🌪🔥
Tihi
Tihi преди 16 часа
hocu da se vrati crni logo na basiviti ovaj je pederski pozz
SerbianDefenceDog
SerbianDefenceDog преди 16 часа
I dalje se ceka kvalitetan rap A do tad se preslusava sve starije.
Zvone Barišić
Zvone Barišić преди 16 часа
Najbolja s albuma definitivno
nebojsa sokolovski
nebojsa sokolovski преди 16 часа
Mcn karao Sara Jo pa andjela pa.....!
Marko Knezevic
Marko Knezevic преди 16 часа
Joker casino na Miljakovcu?
Dragana Jovanović V-1
Dragana Jovanović V-1 преди 16 часа
Neka napise neko tekst
Томче Сарафимов
Томче Сарафимов преди 16 часа
Ljanmi zasluzuje mnogo vise lajk ko se slaze ⬇️
ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ преди 16 часа
🔥🔥🔥 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 trending 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 0:30 💟🔥 👇 👇 👇 👇💗
Krsevan Kosta
Krsevan Kosta преди 16 часа
Ringlaaaaaa
Yunggg Mareee
Yunggg Mareee преди 16 часа
LUKA DONČIĆ DRIPAM, PLAVI PORŠE SNIMAM
Sake
Sake преди 17 часа
Znaci ovo ce bit scena iz juznog vetra poslednja epizoda.
Серафим
Серафим преди 17 часа
Препоносан на Биковића што диже квалитет филма и глумом и продукцијом! Песма је покидала! савршено иде уз радњу филма! Само јако!
Dusan Stankovic
Dusan Stankovic преди 17 часа
100 na sat Vozi biciklu niz brdo (Nikola, 10)
Ilija
Ilija преди 17 часа
smaraš smaraš
Demir Emini
Demir Emini преди 17 часа
Lik je isekao🔥
Yasuo
Yasuo преди 17 часа
*Pre 1 nedelje- 1980* *Sada- 1985*
Hardcore Alju
Hardcore Alju преди 17 часа
Bravo, samo nastavite da kopirate famous dexa.
Aleksandra Milosevic
Aleksandra Milosevic преди 17 часа
De si devito
black wolf
black wolf преди 17 часа
Gde ste po ratištima ..kad treba...šištavci...
Aleksandar Jedini
Aleksandar Jedini преди 17 часа
samo jako tako dalje