ИЗВЪНРЕДНО: Последна информация от Министерски съвет - Неделята на NOVA (15.03.2020)

  Показвания 4,892

Публицистиката на NOVA

Публицистиката на NOVA

Абонирай се за профила на Публицистиката на Нова: bgshow.info/on/Ke2NUqtkmsbnaNG63L7hCQ.html
Посети официалния сайт: novanews.novatv.bg/
Гледай Нова телевизия на живо: novatv.bg/live/

Коментари
Martin Kirkov
Martin Kirkov преди 13 дни
Не разбрахте ли че евреинът Бил Гейтс пак ще трепе с ваксини?! Аман от преститутки и облъчени хорица! Изкл си телевизорите. 21 век сме.
Dragomir Hristov
Dragomir Hristov преди 15 дни
Здравейте роби на комунизма
Dochka Ivanova
Dochka Ivanova преди 15 дни
Затворете магазинчетата като левчета,обувчици,дрешки и др.търговски обекти извън посочените в заповетта на министъра.
Dimitar Grozdev
Dimitar Grozdev преди 16 дни
Абе какви са тия чекисти, дето ще ни спасяват от вируси Приличат ми на болшевишки комисари от 1917 година, ВОСР в Русия. Само препасани патрондаши нямат. Всякаквии доказани негодници се упражняват върху изстрадалите от действията на самите тези нищожества, Българи. И цялата работа по предизвикването на паника и животински страх сред недотам осведомените хорица, които на всичко отгоре са и мнозинство, изпаднало под влиянието на тази пасмина некадърници, изплували като мръсна пяна по високите етажи на държавната администрация, е за едни пари. Тези антибългари си позволяват да ни наставляват и да ни наказват за неизпълнение на техните безумни инструкции. И като си помислим само, че в корена на цялата тази идиотия са парите, които тези доказани корупционери се канят да усвоят, чрез своите обръчи от фирми, и какви ли още не смукала. Позор за онзи лекар с генералска униформа, който, презрял чест и доблест, им служи като вярно куче, облайвайки ефира час по час със звидно и за куче старание. Позор и за оня, позагладил косъма, шофьор на аероплани, когото успяха да уплашат и опитомят (купят), за да заиграе и той по свирката на треторазрядния рекетьор от СИК и пазач на Т. Ж. и мадридския боклук, когото за заслуги през 90-те и по-късно, господарите на времето, удостоиха с генералско звание. Пълна девалвация на авторитета на държавната администрация и воинските звания. И защо досега не се е явил пред угодническите медии нито един специалист вирусолог, за да обясни как стоят нещата от гледна точка на медицинската наука и практика, или пък да си плюе на дипломата, ако това му е по-изгодно. Тези титанични мислители, вместо да предприемат мерки за предпазване на застрашените групи, парализираха цялата държава, с което застрашиха с физическо унищожение не само рисковите групи, но и всички нас.
Kiril Markov
Kiril Markov преди 16 дни
Какво могат да решат главанашките тъпаци?
Dimitar Grozdev
Dimitar Grozdev преди 16 дни
Само гледай и ще видиш и изпиташ на гърба си.
Mario Ivanov
Mario Ivanov преди 16 дни
Боже? Не ви вярвам на нито една дума долни подлоги и предатели. Това където го бълвате е само за хора във вертикална кома. Нормални хора не биха сторили подобно нещо. Знаем,че ви натискат от посолството на Западен Израел-САЩ но ще дойде и вашето време когато ще отговаряте пред Бог за вашето предателство спрямо цял един народ. Вие сте подлоги, при това много луди и прости.......
Чакала
Чакала преди 16 дни
Истинското име на коронавирус е герб,11г.брутални кражби и ликвидиране на Българската държава и народ,най бедната държава без здравеупазване и соц.политика население снижено на половина брутални престъпници Вразумявайте се
Dimitar Grozdev
Dimitar Grozdev преди 16 дни
@Радослав Радославов ГЕРБ и подобните им преди тях от същото БКП/КДС котило, разгониха родителите на тези деца да измекяруват по разни краища на планетата, а образователната система, чрез разни селски хватки, сведоха до ширпотреба. Докога ще считаме следствието за причина, а причината за следствие? Вероятно родителите на тези деца поставиха на върха на изпълнителната държавна администрация посредствен рекетьор от СИК със запазени връзки с престъпните структури, и всъщноост издигнат от самите тях за техен фронтмен, чрез изборни манипулации. Поне да беше престъпник като хората, а то и там нищо особено. Затова беше командирован да разтрива шите на Т. Ж. ГЕРБ е проект, финансиран от чужда фондация. Това се нарича измяна и се наказва с капитална присъда. Какво ми четеш нравоучение за грешни родители? И кой си всъщност ти?
Радослав Радославов
Радослав Радославов преди 16 дни
@Dimitar Grozdev На калпави и безхаберни родители им е виновен всеки друг,но не и те! Това,че 80% от децата са свине е виновен Герб,те им тикат вафлите и чипсовете в зурлите,те им тикат телефони и таблети в копитата,те ги държат вкъщи без никаква активност! Родителите им,расли по времето,когато герб го е нямало са възпитани "прекрасно",фактите говорят! Герб кара лайнетата да ходят на училище с една тетрадка в джоба,те ги карат и да ходят с гащи 7/8 впити в гъзовете посред зима,разбира се,че някой друг е виновен за калпавите отрочета на "перфектните" родители!
Dimitar Grozdev
Dimitar Grozdev преди 16 дни
@Радослав Радославов ГЕРБ са виновни за това, че 80% от децата на Българите са функционално неграмотни, по-зле и от твоя кумир от СИК.
Hammerhead
Hammerhead преди 16 дни
@Радослав Радославов и ти имаш правописни грешки но не това е най-важното!
Чакала
Чакала преди 16 дни
Деградирал лайнар това са последствията. Когато незнаеш каде отиваш стигаш кадето не трябва разбрали негодник
Nikolay Zhelev
Nikolay Zhelev преди 16 дни
Казвам се "главен комисар Николов"??????
Dimitar Grozdev
Dimitar Grozdev преди 16 дни
Ей Николайчо, не се ли научи, че собствените имена се пишат с главни букви, т. е. Г. К. Николов. Ами така са му казали, че се казва човечецът, той какво да направи, не е виновен. Оставете го да лови нарушители на карантината. Престъпниците вече ги излови летящият каскет на републиката.
EMILIANO - Bolnitsa / ЕМИЛИАНО - Болница
4:51
FEN TV BG
Показвания 1,3 млн.
15-ГОДИШНА СЕ ПРЕОБЛИЧА В СЛАДКАРНИЦА
25:36
Много смях с Генерал Мутафчийски
10:56
Кои са истинските властелини на света?
33:13
Вечерното Шоу на Слави Трифонов: гост Димитър Рачков
37:40
Slavi Trifonov & Ku-Ku Band / Слави и Ку-Ку Бенд
Показвания 674 хил.
Спешна помощ по време на криза - Неделята на NOVA (29.03.2020)
15:28
Публицистиката на NOVA
Показвания 3,6 хил.
Шофьорът на Ванга - спомени за пророчицата - Комбина (21.02.2016)
26:06
Бързи майстори трупат лесни пари - Неделята на NOVA (15.12.2019)
18:42
Публицистиката на NOVA
Показвания 46 хил.
Шоуто на Слави: Комедийна компилация
59:18
bTV Media Group
Показвания 928 хил.
Разследвания 2019 - Какво разкри разследващият екип на NOVA?
27:42
Публицистиката на NOVA
Показвания 21 хил.
ПАНИКА! - Светът на Ванката
6:09
Светът на Ванката
Показвания 614 хил.
Sasho Jokera - SANELA
4:19
Sasho Jokera
Показвания 428 хил.
15-ГОДИШНА СЕ ПРЕОБЛИЧА В СЛАДКАРНИЦА
25:36
Киро!
4:02
Ала-Бала
Показвания 236 хил.