Последни новини от националния оперативен щаб

  Показвания 23,697

Публицистиката на NOVA

Публицистиката на NOVA

Абонирай се за профила на Публицистиката на Нова: bgshow.info/on/Ke2NUqtkmsbnaNG63L7hCQ.html
Посети официалния сайт: novanews.novatv.bg/
Гледай Нова телевизия на живо: novatv.bg/live/

Коментари
תאודרה למברב
תאודרה למברב преди 15 дни
Абе мранкало 50 случай от колко изледвани от 200, 500 или 1000 изледвани по провинцията умират и никой не изледва нищо. Явно нямате представа какво става .
georgi stoyanov
georgi stoyanov преди 16 дни
Stiga s toq virus be shibanqci.. kvo stana s umrelite po putishtata a? Deba i lainarite vi deba...
Anna S
Anna S преди 16 дни
US - 10% СМЪРТНОСТ ????
Anna S
Anna S преди 16 дни
@Sasho Angelov bgshow.info/watch/_11-GbRj4tc/video.html Това е много кратко.Има и други такива. Генерала трябва да има пълната информация!
Sasho Angelov
Sasho Angelov преди 16 дни
Има ли някакви данни за Русия колко заразени има и въобще има ли? Защото никъде не съм чул
Anna S
Anna S преди 16 дни
@Sasho Angelov Защо и какво питате???🤠
Sasho Angelov
Sasho Angelov преди 16 дни
Anna S Russia ???
Hristo Ganev
Hristo Ganev преди 16 дни
Българина е толко прост че знае ли се бати конспирацията Тиквата си опече работата хората сега ша умрат от глад щото като не ходят на работа няма да има и какво да ядат и още по лесно ще се управляват тоя ни затри тотално не вируса.
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 16 дни
Всичко е за пари хора Боко иска да прилапа парите от Европа на мутрата не му пука за хората !!!!
Станимир Христов
Станимир Христов преди 16 дни
Вземи се гръмни
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 16 дни
Извънредното положение е по опасно от контра вируса и е за пари. За да покрият изискванията на МВФ за да се отпуснат парите от тези 50 млрд.долара и 150 мил.от Световната банка, трябва да има определен брой заболели, умрели и извънредно положение и т.н. Кристалина е уредила боко с парите. От 2 дни ходих в 4 болници, включително и ВМА и Александровска, за един обикновен преглед с направление, и няма никакви лекари. Всички лекари са освободени и са си по къщите! Ако не си болен от доказан корона вирус, но и няма корона тестове и струват 200лв., Умираш от обикновен грип, инсулт, инфаркт и т.н. Повече хора ще умрат у нас, не от контра вируса, а от Извънредното положение, освободени лекари от поликлиниките, социално слабите, затвотени болници и институции, магазини, училища, източени 8 язовира и хиляди оставени без хигиена и т.н. За финансовите загуби през месеца на ,,извънредно положение" никой нищо не направи. Боко ни изтребва за пари, не му пука от алчност. Оставка ,,Така България ще разполага със сумата 1,358 милиарда евро. "
Reni Atanasova
Reni Atanasova преди 12 дни
точно
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 16 дни
Според прогнози на геолози-специалисти България е втората държава след Полша в целия Европейски съюз по абсолютна стойност в добива на мед и трета, след Финландия и Швеция, по наличие на златни запаси. Повече от десет години добивът на злато и благородни метали е в ръцете на чуждестранни компании, които източват националното богатство от България и сякаш този факт не прави впечатление на никое от последните четири правителства. Те управляват държавата от името на българския народ и го приспиват със сладки приказки, докато през границите ни изтичат тонове злато, сребро и всякакви цветни и редки метали. Приспиват ни със сладки приказки от рода на България 2020, Европа 2020, превъзнасят евроблагодеянията от по няколко милиона като някакви несметни богатства и едва ли не като израз на специално отношение на Брюксел към нас, българите. В същото време тихомълком, под акомпанимента на тази приспивна песен Огромни количества метали за стотици милиарди изтичат към по-богатата част от планетатаВ Челопеч - едно от най-богатите находища на медно-златни руди в Европа, има 42 химични елемента. Не веднъж е ставало дума за приватизацията на големите индустриални предприятия. Този процес на смяна на собствеността у нас бе наложен шоково и под външен натиск.
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 16 дни
@Nedelyo Mrankov Ти си платен трол бе заблудена овца такава!
Nedelyo Mrankov
Nedelyo Mrankov преди 16 дни
Кои са тези предприятия бе, руска пачавро. Ако не бяха западните инвеститори България щеше да е останала 3 милиона бе, платен трол бездарен....
Станимир Христов
Станимир Христов преди 16 дни
Атака Атака
Vasil Kulov
Vasil Kulov преди 16 дни
Божичкооо вземете се гръмнете вече! Смотаняци побъркахте народа,с вашите измишлотини ! Всеки вече ,който умре от нещо то е от коронавирус ! Бойко сега ще си отдъхне от протести,тамън хората си отвориха малко учите и хоп започнаха да им промиват мозъците с коронавирус!!!
Galia Stoykova
Galia Stoykova преди 16 дни
Kolko glupav narod ima ne viarvat I rasazdavat mnogo vlupavo eto sega 4ux po novinite Samo za dnes 15.03.sa po4inali 319 4oveka, skapi balgari badete razumni ne è 6ega.
Galia Stoykova
Galia Stoykova преди 16 дни
@Станимир Христов da naistina sa tolkos az sam obarkala mnogo e tragi4no da se nadiavame da mine barzo sas strax se xodi Na pazar.
Станимир Христов
Станимир Христов преди 16 дни
365 в Италия за 24 часа
Margherita B
Margherita B преди 16 дни
Etikata na med. rabotnizite e mnogo visoka..Ne se samnivam che niama da otkliknat na eventuale priziv sa pomosht...!!Imaite predvid vsichki vsevasmojni szenarii i veniate merki. Vremeto e mnogo skapa v Tosi moment
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 17 дни
Защо не кажете колко милиарда откраднаха от българия гербаджийте, от обществени поръчки от евро пари ???
stoyan stoyanov
stoyan stoyanov преди 16 дни
Борислав Братоев пак ли ти ве смотаняк
P. Petrov
P. Petrov преди 17 дни
Побъркаха народа с тая простотия, ще получат възрастните инфаркти от страх да не умрат от вируса. Прибирайте парите и да приключвате вече
P. Petrov
P. Petrov преди 17 дни
@Sunay Sabriev Гаси телевизора и излизай от филма, поредния параноясал промит мозък, отивай за тоалетна хартия господин разбирач
Sunay Sabriev
Sunay Sabriev преди 17 дни
Ти не разбираш. Това е сериозна болест. Хора по цял свят умират като хлебарки. Това няма как да се спре. Тези временни мерки, които се вземат няма да ни спасят. Кораба потъва и само ваксина е лека за оцеляването на човечеството. Няма стари няма млади всички ще ще умрем като хлебарки
Dbdhd Dhd
Dbdhd Dhd преди 17 дни
Тази лудница трябва да приключи до 13 април! Иначе 1 милион души остават без работа!
Reni Atanasova
Reni Atanasova преди 12 дни
ако тея улигофрени не си прекратят цирка дето ни го разиграват ... на 7 милиона българи се разболели 80човека и те обявяват извънредно положение и епидемия и стопираха всички сектори на икономиката , малкия и средния бизнес ... предлагам да ходим да ги бием ... крайно време и ние да им поискаме реална сметка от години ни правят на луди ... ама те се нагушиха с милиончета и като им свърша мандата ще се фръцнат и ни лук яли- ни лук мирисали пък народа , че няма пари боли ги ......
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 17 дни
Много добре им дойде този вирус на герберските медии !!!!!
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 17 дни
Това са манипулатори слуги на Домусчиев и Гербаджийте !!!!! Това е изкуствена истерия !!!!! В Германия живота си е както по добава никакви извънредни положения никаква манипулация!
stoyan stoyanov
stoyan stoyanov преди 16 дни
Борислав Братоев един като тебе да набарам да му изкъртя зъбките.целия свят пламна ,той глупака било манипулация и истерия.
stoyan stoyanov
stoyan stoyanov преди 16 дни
Борислав Братоев спри се тъпак
Борислав Братоев
Борислав Братоев преди 16 дни
@stoyan stoyanov А ти какъв си
stoyan stoyanov
stoyan stoyanov преди 16 дни
Борислав Братоев много прост човек си да знаеш
tarja soham
tarja soham преди 17 дни
Zatvorete i restorantite
tarja soham
tarja soham преди 17 дни
Ne ivlizaite navan ce skoro i Bulgaria ste plamne i togava njma koi da ni spasi
Niki Robev
Niki Robev преди 17 дни
Зомби апокалипсис
Землянин
Землянин преди 17 дни
Как така да пишат четливо? Защо не попълват документи в електронен формат 2020 сме все пак....
kaloyan krumov
kaloyan krumov преди 17 дни
Здравейте от Испания,тук забраниха да се излиза на улиците,освен ако не си тръгнал за работ
Biser Naydenov
Biser Naydenov преди 17 дни
Китай умишлено пуснаха Болеста със цел да унищожат остатъка от Света а те си имат в секрет Лекарство :) това е Мое Мнение. Бог да ни Пази
D Hrist
D Hrist преди 17 дни
Защо не се затворят границите? Какво е това разхождаме насам - натам. Идват от огнищата на заразата, пък и адресите не са им четливи. Върви ги издирвай после. На всичко отгоре, сега и лекарствата ще изкупят, един аспирин да не може да си вземе човек. Нали медицината на запад беше най най най, сега ще искат помощ от малкото останали лекари тук. Защо ме си останаха при техните уникални медици??
D Hrist
D Hrist преди 14 дни
@Ралица Боянова ДА СТОЯТ ТАМ , ДА ГИ ЛЕКУВАТ, ДАНЪЦИ ТАМ ПЛАЩАТ, МЕДИЦИНАТА Е НА НИВО. АМА НЕ, ТРЪГНАЛИ ЗА ДОМА, ДА ИЗПОРАЗБОЛЕЯТ ВСИЧКИ РОДНИНИ, ПЪК И ПРИ БАБА И ДЯДО ДА НАМИНАТ.... ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ГО, БЕ ХОРА???? НЯМА СМИСЪЛ....
Ралица Боянова
Ралица Боянова преди 17 дни
По-кретенско мнение не бях чела през живота си. Ами, хората работят там, нали трябва да се върнат отново на работа. И добре, че са там, примерно в Германия, явно там по-добре се справят. И да, там здравеопазването е на ниво, имбицил такъв, ходи се скрий.
fapo verde
fapo verde преди 17 дни
lqgai spish nema film
Victor Pavlov
Victor Pavlov преди 17 дни
Бай чунчо КИТАЙ вече не е рискова държава :-) Да вземем да се преместим там цяла България :-)
Victor Pavlov
Victor Pavlov преди 13 дни
@Martin Banov Олигофрен глупав, които ти иска мнението? Скривай се в мишата си дупка и не се показвай от там.
Martin Banov
Martin Banov преди 16 дни
тъпак:)
Yordan Ivanov
Yordan Ivanov преди 17 дни
mnogo e grozen toq
Manomio 1
Manomio 1 преди 17 дни
Ti pa si mamin ubavec
abv vbv
abv vbv преди 17 дни
tova e samo nachaloto na virosa gotvete se za poveche i se poveche sluchai
Pavel Kanchev
Pavel Kanchev преди 17 дни
Частните болници да бъдат мобилизирани.
Galia Stoykova
Galia Stoykova преди 17 дни
Skapi sanarodnici pazete se ne è 6ega az sam v Italia I tuk polozenieto e tragi4no, bog da pazi vsi4ki Dano mine tazo virus stra6en, badete razumni i ne se seguvaite s glupavi komentari, spazvaite kakvo vi kazvat za va6e dobro, I koito se po4ustva zle da portarsi pomo6t a ne da mal4i I da se dvizi mezdu drugi xora da zaraziava.
Viktor Stoyanov
Viktor Stoyanov преди 14 дни
@Galia Stoykova DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PODIGRAVAM SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hubavo e che si razbralaaaa.... ZASHTOTO edinstvennoooo bg PROSTOTIATA NIAAAAAAMAAAAA GRANICIIIIIIIIIIII !!!!!!! a ti mi govorish za razbirane ........ niaaaaaaaMAAAAAAAA !!!!!!!!
Galia Stoykova
Galia Stoykova преди 14 дни
@Viktor Stoyanov Abe 4ovek ti napravo se podigrava6, ne è xubavo, pak nie Balgarite ne sme tolkoz viarva6ti zatova sme stignali do tuk.
Viktor Stoyanov
Viktor Stoyanov преди 14 дни
ISKAM DA TE POPITAM koga KOFFFFFFFFFFFPOMPATA i geeeeeshkata SHTE PRATIAT V ZATVORA VSICHKI IIIIIIIII OT TAKA NARECHENATA balgarska KRIVOslavna carkva zashtoto KAZAHA CHE gospod SHTE NI SPASI i da sme bili kupivali "sveshtichki" i da hodim naaaaaa cherkva .......... ????????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????????????????????????????????????
Viktor Stoyanov
Viktor Stoyanov преди 14 дни
@Rumi Georgieva da da.............................
Rumi Georgieva
Rumi Georgieva преди 14 дни
@Viktor Stoyanov Не разбирате ли, че в случая на става въпрос за генералите, а за вашето здраве и на всички ваши близки! Нека бъдем разумни! Става въпрос за няколко седмици! Бъдете здрави!
Bozhidar Vodenicharov
Bozhidar Vodenicharov преди 17 дни
wseki2020.news7.eu/178384
全部見る目
全部見る目 преди 17 дни
Само психясвате хората. Скоро ще броите умрелите не от контра вирус, а от глад и от липса на животоспасяващи лекарства. Познайте кои ще са повече?
Veselin Spasov
Veselin Spasov преди 17 дни
Безработните без доход.От глад ще са повече пациентите.Държавата да отпусне пари или храни за тях ежедневно.
F Dan House
F Dan House преди 17 дни
@Yordan Ivanov Ти си жив. Явно не само безполезните.
Yordan Ivanov
Yordan Ivanov преди 17 дни
umirat bezpoleznite hora spoks
F Dan House
F Dan House преди 17 дни
И кое по-точно психясват ? Че искат да ни опазят ? Вие сте ретардирани.. просто не живеете в Италия или Китай, че да видите за кво иде реч. Тоя вирус не е шега ама докато найстина не почуствате какво е да загубиш някой близък до вас, то до тогава няма да го приемете на сериозно. Овце..
Rumi Georgieva
Rumi Georgieva преди 17 дни
Не е психясване, положението е много сериозно!
Rumi Georgieva
Rumi Georgieva преди 17 дни
Респект към всички, които се борят за здравето на хората и са заявили желание да участват в борбата срещу коронавируса!!🍀♥️👍
Шофьорът на Ванга - спомени за пророчицата - Комбина (21.02.2016)
26:06
ToTo H - Циганска Сватба
3:41
СкандаУ
Показвания 1,4 млн.
ВИДОВЕ ХОРА ЯДЯЩИ ПИЦА
8:33
Andy Studio
Показвания 440 хил.
Новините на NOVA (31.03.2020 - централна емисия)
47:58
Новините на NOVA
Показвания 77 хил.
Вечерното Шоу на Слави Трифонов: гост Димитър Рачков
37:40
Slavi Trifonov & Ku-Ku Band / Слави и Ку-Ку Бенд
Показвания 674 хил.
Брифинг на националния оперативен щаб
20:36
Публицистиката на NOVA
Показвания 9 хил.
„Карай направо“ с доцент Ангел Кунчев (21.03.2020)
18:41
Публицистиката на NOVA
Показвания 12 хил.
НАЙ-ОТКАЧЕНИТЕ СНИМКИ
10:58
Zakary
Показвания 85 хил.
Sasho Jokera - TIK TOK 2020
4:34
Sasho Jokera
Показвания 479 хил.
СУТРЕШНА РУТИНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА
5:40
Алкохолна Пандемия
3:31
Ала-Бала
Показвания 339 хил.